Stud.jur. til vores afdeling for erstatningsret

Til ansættelse henholdsvis 1. august og 1. september 2013 søger vi to engagerede og ambitiøse jurastuderende til vores afdeling for erstatningsret.

Vi er en højt specialiseret advokatvirksomhed med vision om at være Danmarks førende advokater til at løse ansættelsesretlige og erstatningsretlige problemstillinger. Vi har valgt udelukkende at repræsentere tilskadekomne eller ulykkesramte enten via deres fagforening eller på privat basis, ligesom vi på det ansættelsesretlige område kun repræsenterer lønmodtagere.

Vores erstatningsafdeling består af 9 advokater, 5 advokatfuldmægtige, 7 advokatsekretærer og 3 studenter. Afdelingens sager vedrører alle aspekter af personskadeserstatning, herunder arbejdsskader, patientskader, færdselsskader og andre ansvarsskader. Vi har et meget stort antal retssager mod myndigheder og forsikringsselskaber, herunder en del principielle sager.

Om dig:

Du er en fagligt dygtig jurastuderende, som også besidder gode sproglige og sociale kvalifikationer. Vi forestiller os, at du lige er begyndt på kandidaten. Kendskab til erstatningsret – særligt opgørelse af erstatningskrav – er en fordel men ikke et must.

Vi tilbyder:

En arbejdsplads med en god og uformel omgangstone, hvor såvel fagligt som personligt engagement vægtes højt. Det er også en travl og spændende arbejdsplads, hvor du konstant bliver mødt med udfordringer.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a. udarbejdelse af materialesamlinger, juridiske undersøgelser og til tider udarbejdelse af notater om diverse juridiske problemstillinger. Derudover udarbejder studenterne ekstrakter til brug for lands- og højesteretssager og har det daglige ansvar for vores vidensbibliotek og vedligeholdelse af vores interne vidensbank. Med arbejdet får du derfor en meget grundig og utrolig studierelevant indføring i juridisk metode.

Vi forestiller os en ugentlig arbejdstid på ca. 12-15 timer fordelt på 2-3 dage.

For yderligere information henvises til advokat Kira Kolby Christensen, tlf. 33 67 67 67.

Ansøgningsfrist: den 17. juni 2013.

Ansøgning helst pr. mail til mo@elmer-adv.dk

Der vil blive afholdt samtaler den 24. og 25. juni 2013.

Elmer & Partnere
St. Kongensgade 23, Baghuset
1264  København K