Til ansættelse i august søger vi en jurastuderende med interesse for socialret og flair for kommunikation

Elmer & Partnere opprioriterer i øjeblikket vores arbejde med socialretlige sager og søger i den forbindelse en jurastuderende med interesse for socialret, mod på selvstændig sagsbehandling og evne til at kommunikere på de gængse elektroniske platforme.

Vi tilbyder:
Et fagligt udfordrende studenterjob ca. 15 timer om ugen, hvor du vil blive en del af Elmer & Partneres team af advokater, der beskæftiger sig med socialret. Du vil få indsigt i socialretten i bredeste forstand, og deltage i forberedelsen af retssager for alle instanser. Elmer & Partnere er et kontor, hvor fagligheden er i højsædet. Vi er blandt de førende proceskontorer i landet, og du vil få din daglige gang i et inspirerende miljø med rig mulighed for faglig udvikling.

Dine opgaver:
Dine opgaver vil blive justeret med respekt for din erfaring og indsigt i området, men du vil skulle beskæftige dig med følgende:

·    Bistand i forbindelse med forberedelsen af retssager,
·    Bistand i forbindelse med administrative klagesager,
·    Juridisk informationssøgning,
·    Udarbejdelse af nyheder til Facebook, hjemmesider mv., og
·    Diverse administrative opgaver.

Dine forudsætninger:
Du er på den sidste del af jurastudiet, er fagligt dygtig og meget gerne med kendskab til socialret enten som fag på universitetet eller som rådgiver i en retshjælp eller lignende. Vi forventer, at du brænder for sagen og har lyst til at gøre en forskel for de klienter, som vi repræsenterer. Du har også lyst til at være med til at sætte en dagsorden for udviklingen af socialretten ved domstolene, men også i den offentlige debat eller i forhold til vores forbundsklienter. Du kan kommunikere professionelt og effektivt, både når det gælder kontakt med offentlige myndigheder eller med socialt udsatte.

Yderligere oplysninger:
Du er velkommen til at kontakte advokat Nikolaj Nielsen på telefon 33 67 67 54, hvis du ønsker at høre nærmere om stillingen.

Du kan læse mere om vores arbejde med sociale sager på vores hjemmeside under temaet om socialret.

Ansøgningsfrist og opstart:
Ansøgningsfrist: 30. maj 2015 med samtaler i de første uger af juni. Opstart medio august.

Ansøgningen inklusiv karakterudskrift og CV skal sendes til sekretær Britta Binau, bb@elmer-adv.dk.