Vi søger stud.jur. til arbejds- og ansættelsesret

Vi ønsker at udvide vores afdeling for ansættelsesret med

1 stud.jur.

med tiltrædelse snarest muligt.

Om Elmer & Partnere:
Elmer & Partnere er en højt specialiseret advokatvirksomhed med vision om at være Danmarks førende advokater til at løse ansættelsesretlige og erstatningsretlige problemstillinger – for henholdsvis lønmodtagere og skadelidte.

Vores ansættelsesafdeling består for tiden af 5 jurister, 2 advokatsekretærer og 2 studenter. Afdelingens sager vedrører alle aspekter af såvel kollektiv arbejdsret som individuel ansættelsesret, og vi har et meget stort antal retssager – herunder en del principielle sager.

Om dig:
Du er en fagligt dygtig jurastuderende, som også besidder gode sproglige og sociale kvalifikationer. Vi forestiller os, at du lige er begyndt på kandidaten. Kendskab til ansættelsesret er en fordel men ikke et must.

Vi tilbyder:
Vi tilbyder et travlt og spændende arbejde, hvor du konstant bliver mødt med udfordringer.

Arbejdsopgaverne vedrører bl.a. udarbejdelse af materialesamlinger, juridiske undersøgelser og til tider udarbejdelse af notater om diverse juridiske problemstillinger. Derudover udarbejder studenterne ekstrakter til brug for lands- og højesteretssager og har det daglige ansvar for vores vidensbibliotek og vedligeholdelse af vores interne videnbank.

Med arbejdet får du en meget grundig og utrolig studierelevant indføring i juridisk metode. Vi forestiller os en ugentlig arbejdstid på ca. 12-15 timer fordelt på 2-3 dage.

For yderligere information henvises til advokatfuldmægtig Louise Gefke Nielsen, tlf. 33 67 67 67.

Ansøgningsfrist: den 7. februar 2013. Der vil blive afholdt samtaler den 11. og 12. februar 2013.

Ansøgning helst pr. mail til gs@elmer-adv.dk

Elmer & Partnere
St. Kongensgade 23, Baghuset
1264  København K