Vi søger stud.jur. til erstatningsret

Vi ønsker at udvide vores afdeling for erstatningsret med en

Stud.jur.

med tiltrædelse snarest muligt.

Om Elmer & Partnere:
Elmer & Partnere er en højt specialiseret advokatvirksomhed med vision om at være Danmarks førende advokater til at løse ansættelsesretlige og erstatningsretlige problemstillinger – for henholdsvis lønmodtagere og skadelidte.

Vores erstatningsafdeling består for tiden af 10 jurister, 6 advokatsekretærer og 3 studenter. Afdelingens sager vedrører primært arbejdsskader, andre personskader, patientskader og krav på forsikrings- og pensionsydelser. Afdelingen har et stort antal retssager – heraf en del principielle sager – og vi deltager aktivt i undervisning, debat og det lovforberedende arbejde.

Om dig:
Du er en fagligt dygtig jurastuderende, som også besidder gode sproglige og sociale kvalifikationer. Vi forestiller os, at du er på sidste del af studiet, og har du kendskab til personskadeerstatning er det en klar fordel. Herudover er en naturlig flair for tal og Excel også et plus.

Vi tilbyder:
Et travlt og spændende arbejde, hvor du konstant bliver mødt med udfordringer. Arbejdsopgaverne vedrører bl.a. udarbejdelse af materialesamlinger, erstatningsopgørelser og vedligeholdelse af vores interne videnbank.

Vi forestiller os en ugentlig arbejdstid på ca. 15 timer.

For yderligere information henvises til advokat Søren Kroer, tlf. 33 67 67 67. Ansøgningsfrist: 20. april 2012.
Ansøgning helst pr. mail til sk@elmer-adv.dk

Elmer & Partnere
St. Kongensgade 23, Baghuset
1264 København K