Om os

HISTORIE

Elmer Advokater – tidligere Elmer & Partnere – har sine rødder tilbage til 1949, hvor Annette B. Elmers far, advokat Olaf B. Elmer, blev fast advokat for HK. I en ung alder overtog Annette B. Elmer forretningen og ansatte senere Peter Breum, som i dag er partner på det ansættelsesretlige område sammen med Jacob Goldschmidt. Det ansættelsesretlige område voksede, og firmaet udviklede sig til et af de førende med mange fagforbund som kunder.

I 1999 kom advokat Søren Kjær Jensen til firmaet og tilførte sager om personskade som nyt speciale. I 2003 blev specialet yderligere styrket med optagelse af advokat Karsten Høj som partner, således at Elmer Advokater i dag er et af de absolut førende og mest anerkendte firmaer på disse to områder.

Med senere optagelse af advokat Gert Willerslev som partner og advokat Kira Kolby Christensen som associeret partner i 2015, blev det forsikringsretlige og erstatningsretlige speciale styrket yderligere.

 

RETSUDVIKLING

Gennem årene har Elmer Advokater præget retsudviklingen ved et meget stort antal rets- og voldgiftssager, herunder en lang række betydningsfulde Højesteretssager. Vi har i de sidste mange år gennemført 10-15 Højesteretssager årligt. Derudover har Elmer Advokater været repræsenteret ved en lang række høringer, arbejdsgrupper og udvalg, der har været med til at forme nuværende lovgivning og retspraksis.

Du kan læse meget mere om vores mest betydningsfulde sager- og arbejde her.

 

VORES RÅDGIVNING

Elmer Advokater er specialister inden for retsområder, som mange advokater beskæftiger sig med.

Retsområderne er samtidig kendetegnet ved, at svaret på en given problemstilling meget sjældent findes i de gældende lovtekster, men derimod skal findes ved dyb indsigt i lovforarbejder og gældende rets-/myndighedspraksis, som strækker sig mange årtier tilbage.

Med vores specialiserede fokus og engagement samt mangeårige erfaring indenfor de udvalgte retsområder mener vi os i stand til at kunne give alle vores klienter et hurtigt og kompetent svar. Vi bestræber os desuden altid på, at begrænse sagsbehandlingstiden ved at være effektive og tilgængelige, når din sag kræver det.

 

Kontakt

Find os her

NYHEDSBREV SIGN-UP

Du er tilmeldt vores nyhedsbrev