Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
29.10.2021

Advokat Julie Harder udpeget som repræsentant for Danmark i PEOPIL

Kathrine Frøkjær

Billede fra PEOPIL’s årsmøde i Málaga (2021)


PEOPIL (Pan-European Organisation of Personal Injury Lawyers) er en not-for-profit europæisk organisation for personskadeadvokater, som har til formål at forbedre og promovere juridisk samarbejde samt muliggøre vidensdeling om personskadeerstatningsret i de europæiske lande.


Hos Elmer Advokater bistår vi blandt andet danskere, der er kommet alvorligt til skade i udlandet. I disse typer sager opstår der i sagens natur ofte komplicerede spørgsmål om f.eks. lovvalg, og i de situationer er vi glade for, at vi via vores netværk i PEOPIL altid kan opnå kontakt til kompetente personskadeadvokater i ethvert europæisk land, som kan hjælpe os med at navigere i det pågældende lands lovgivning, så vi kan bistå vores klienter bedst muligt.


Vi er hos Elmer Advokater derfor også glade for, at advokat Julie Harder netop er blevet valgt til bestyrelsen i PEOPIL som repræsentant for Danmark, hvor hun vil få mulighed for ikke kun at styrke Elmer Advokaters kendskab til personskadelovgivningen i de øvrige lande i Europa, men også hjælpe advokater i andre europæiske lande, hvis klienter er kommet til skade i Danmark.


Flere nyheder
Om os