Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Disclaimer

Oplysninger på websitet er kun beregnet til at give læseren generel vejledning af interesse og til eget brug.


Da der jævnligt forekommer ændring i love, regler og forordninger, ligesom der ligger en generel risiko for manglende opdatering i elektronisk kommunikation, kan der opstå forsinkelse, udeladelser eller unøjagtigheder i oplysningerne på dette website.


Oplysninger videregives derfor ikke ud fra den forståelse, at forfatterne og udgiverne yder juridisk, regnskabsmæssig, skattemæssig eller anden professionel rådgivning eller tjenesteydelse. Før du træffer nogle beslutninger eller forholdsregler, bør du derfor rådføre dig med en advokat fra Elmer Advokater.


Selvom vi på alle måder har forsøgt at sikre, at oplysninger indeholdt på dette website er indhentet fra pålidelige kilder, er Elmer Advokater ikke ansvarlige for eventuelle udeladelser eller fejl. Eller for de resultater som opnås ved brug af oplysningerne.


Alle eksterne oplysninger, der kan hentes via dette website, er anvendt, som de foreligger, uden garanti for nøjagtighed, fuldstændighed, rettighed eller for de resultater, som kan opnås ved at benytte oplysningerne, og uden nogen former for garantiforpligtelse – udtrykkelig eller implicit – herunder men ikke begrænset til garantiforpligtelse vedrørende præstation, salgbarhed og brugbarhed til et særligt formål.


Nogle links fra dette website har forbindelse til andre websites som varetages af tredjepart, hvorfor Elmer Advokater ikke har nogen kontrol over disse.


Flere nyheder
Om os