Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
02.11.2023
Stud.jur. til erstatningsret

Stud.jur. til erstatningsret

Er dit grundlæggende juridiske fundament på plads, og brænder du for erstatningsret? Så tøv ikke med at ansøge stillingen her!

Om Elmer Advokater

Vores rådgivning vedrører alle aspekter af erstatnings- og forsikringsretten indenfor bl.a. trafik-, arbejds-, produkt- og patientskader samt voldsofferskader. Vi har mange retssager – herunder en del principielle sager.

Hos Elmer Advokater er vores mission at kæmpe for at gøre en positiv forskel, både i den enkelte klients sag og i retspraksis samt lovgivning. Vi hjælper både private og virksomheder med erstatningskrav. Vores eneste interesse er at varetage klienternes interesser over for den ansvarlige skadevolder eller deres forsikringsselskab.

Dine arbejdsopgaver

Indhentelse af dokumentation

Opgørelse af erstatningskrav

Udarbejdelse af bilagsfortegnelser til Retslægerådet

Udarbejdelse af bilagsfortegnelser til Retslægerådet

I takt med at du får mere erfaring, vil dine arbejdsopgaver blive udvidet til også at indebære udarbejdelse af juridiske undersøgelser og udkast til processkrifter


Vi forestiller os at..
..du er en fagligt dygtig jurastuderende med minimum 1,5-2 år tilbage af studiet, og som også besidder gode sproglige og sociale kvalifikationer. Du er ambitiøs, engageret og arbejder effektivt og selvstændigt. Derudover forestiller vi os, at du har overstået det obligatoriske erstatningsretsfag. Kendskab til erstatningsret vil derfor være en fordel, men ikke et must.Flere nyheder

Vi tilbyder..
.. en arbejdsplads hvor kompetent engagement er vores målsætning, og vi vægter derfor fagligt og personligt engagement højt. Vi tilbyder et travlt og spændende arbejde, hvor du konstant bliver mødt med udfordringer. Du vil blive en del af vores dygtige team på en spændende arbejdsplads, hvor alle brænder for at gøre en forskel. Med arbejdet får du en meget grundig og utrolig studierelevant indføring i juridisk metode.Flere nyheder

Arbejdsstedet vil være på vores kontor i indre by – Borgergade 24B, 5. sal, 1300 København. Arbejdstiden er 12-15 timer ugentligt. Lønnen vil blive fastlagt i overensstemmelse med dine kvalifikationer og erfaringer. Tiltrædelse hurtigst muligt foretrækkes.

Hvis denne stilling passer til dine kvalifikationer og ambitioner, opfordrer vi dig til at sende din ansøgning og CV til coe@elmer-adv.dk, inden d. 19. november 2023. Besøg vores hjemmeside her for at læse mere om os. Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Christen Østergaard på +45 2269 7753.

Om os