Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
16.09.2022

Elmer Advokater deltager i International konference for personskadeadvokater

Kathrine Frøkjær

Den 16.-17. september 2022 holder PEOPIL årskonference i København. På den fuldt bookede konference deltager der personskadeadvokater fra hele Europa og fra USA. Fra Elmer Advokater deltager advokat Julie Harder, der er kontorets specialist i internationale personskadesager.

Der vil på konferencen blandt andet være en paneldebat om erstatning for psykologiske og psykiatriske skader. Et emne som Elmer Advokater har særlig interesse for. Advokat og partner Søren Kjær Jensen var med til at skrive retshistorie, da han i 2011 fik Højesterets ord for, at en psykisk skade er en ”personskade” selvom skadelidte ikke også har fået en fysisk skade.


PEOPIL (Pan-European Organisation of Personal Injury Lawyers) er en not-for-profit europæisk organisation for personskadeadvokater. Organisationen har til formål bl.a. at facilitere vidensdeling blandt europæiske advokater om personskadeerstatning.


Hos Elmer Advokater følger vi med i og bliver inspireret af, hvordan lovgivning og praksis udvikler sig i de øvrige lande i Europa. Det hjælper os med at forblive nytænkende og udfordre dansk lovgivning og praksis.


Via vores netværk i PEOPIL har vi kontakt til dygtige personskadeadvokater i hele Europa, og vi kan trække på deres ekspertviden til gavn for vores klienter. På samme måde deler vi selvfølgelig også ud af vores viden om dansk personskaderet, og vi samarbejder i flere sager med kollegaer fra andre lande.


Advokat Julie Harder udtaler: “Jeg glæder mig til konferencen. Man får altid god inspiration med sig hjem fra PEOPIL’s konferencer og møder en masse dygtige kolleger fra mange forskellige lande.”


Hvis du har spørgsmål til PEOPIL, konferencen eller en international personskadesag, er du velkommen til at kontakte Julie Harder.


 

 


PERSONSKADEERSTATNING – Har du brug for hjælp?


Hvis du får en fysisk eller psykisk skade og dit helbred af den årsag bliver dårligere, er du muligvis berettiget til erstatning for personskade. 


Der er er dog mange regler, du skal tage højde for – og ikke mindst faldgruber, du skal undgå – for at få anerkendt en skade. Derfor kan du allerede tidligt i processen få brug for en advokat med speciale i erstatningssager.


Hos Elmer Advokater har vi mere end 25 års erfaring med personskadessager. Blandt kolleger i branchen er vi anerkendte specialister, ligesom vi med mere end 2000 førte retssager om personskadeerstatning er et af de advokatfirmaer, der har ført flest retssager for skadelidte.


Flere nyheder
Om os