Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
03.11.2022

Elmer Advokater søger stud.jur
- Ansættelse pr. 1. januar 2023

Malene Kaaber Otto
Svie og smerte Svie og smerte

Om Elmer Advokater

Elmer Advokater er en højt specialiseret advokatvirksomhed med  vision om at være Danmarks førende advokater til at løse erstatnings- og forsikringsretlige problemstillinger.

Kontoret består af 4 partnere, 5 advokater, 1 advokatfuldmægtig, 5 studenter og 4 administrative medarbejdere.

Vores rådgivning vedrører alle aspekter af erstatnings- og forsikringsretten indenfor bl.a. trafik-, arbejds-, produkt- og patientskader samt voldsofferskader. Vi har mange retssager – herunder en del principielle sager.

Dine arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil primært omfatte indhentelse af dokumentation, opgørelse af erstatningskrav, udarbejdelse af bilagsfortegnelser til Retslægerådet samt
udarbejdelse af ekstrakter til brug for by-, lands- og højesteretssager.

I takt med at du får mere erfaring, vil dine arbejdsopgaver blive udvidet til også at indebære udarbejdelse af juridiske
undersøgelser og udkast til processkrifter.

Om dig

Du er en fagligt dygtig jurastuderende, som også besidder gode sproglige og sociale kvalifikationer. Du er ambitiøs, engageret og
arbejder effektivt og selvstændigt.

Vi forestiller os, at du går på bacheloren og har overstået det obligatoriske erstatningsretsfag. Kendskab til erstatningsret i øvrigt er en fordel, men ikke et must.

Vi tilbyder

Kompetent engagement er vores målsætning, og vi vægter derfor fagligt og personligt engagement højt.

Vi tilbyder et travlt og spændende arbejde, hvor du konstant bliver mødt med udfordringer. Du vil blive en del af vores dygtige team på en spændende arbejdsplads, hvor alle brænder for at gøre en forskel.

Med arbejdet får du en meget grundig og utrolig studierelevant indføring i juridisk metode. Vi forestiller os en ugentlig arbejdstid på ca. 12-15 timer fordelt på 2-3 dage.

 

For yderligere information henvises til advokat Julie Harder, 33 67 67 86.

 

Ansøgning sendes pr. mail til: sikkermail@elmer-adv.dk

Ansøgningsfrist d. 16 november 2022

Om os