Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
09.08.2021

Kira Kolby Christensen skifter pr. 1. oktober 2021 fra Elmer Advokater til Sirius Advokater

Kathrine Frøkjær

Efter 10 år hos Elmer Advokater, hvor Kira Kolby Christensen primært har beskæftiget sig med personskadeerstatning og i de senere år sideløbende med GDPR for vores forbundskunder, har Kira besluttet sig for at satse hundrede procent på GDPR og Compliance. Hun skifter af den grund til Sirius Advokater med udgangen af september måned.


I den forbindelse udtaler partner Karsten Høj:


”Vi må erkende at kundegrundlaget hos Elmer Advokater, der primært består af fagforeninger og private kunder, ikke har være tilstrækkeligt til at opbygge nok forretning til, at Kira udelukkende vil kunne beskæftige sig med persondataretlige opgaver. Kira har igennem 10 år med stor faglig dygtighed og engagement ydet en fantastisk indsats for Elmer og vores kunder. Hun er højt værdsat og respekteret af alle i firmaet, blandt kunder og ved domstolene, hvor hun har opnået vigtige resultater. Det er derfor ikke uden tristhed, at vores forretningsmæssige veje skilles, men der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi respekterer Kiras beslutning og ønsker hende alt det bedst ude i den store ”Compliance-verden”.


”Ændringen i ejerkredsen hos Elmer Advokater får ingen betydning for, at vi uændret har som målsætning at være de førende rådgivere indenfor personskadeerstatning og forsikringsret. Det er begge områder, der aktuelt er i fremgang hos os. Særligt forsikringsretten får mange nye opgaver indenfor personforsikring, overvågningssager og anden forsikringsret. Arbejdsskadesager for fagforeninger er uændret et vigtigt og væsentligt arbejdsområde, hvor vi løbende opnår mange gode resultater for vores kunder og deres medlemmer både hos arbejdsskademyndighederne og ved domstolene. Endelig ser vi øget tilgang af private personskadesager efter færdselsuheld, patientskader m.m. Det er et område, som vi hen over efteråret agter at øge markedsføringsindsatsen betydeligt på”


”Med de resultater, som vi opnår ved domstolene på alle niveauer, er vi meget fortrøstningsfulde for den forretningsmæssige udvikling. Vi har et fagligt stærkt og erfarent team. Advokatfuldmægtig Julie Harder fortsætter som advokat pr. 1. september, og vi går nu i gang med at søge efter 1-2 fuldmægtige”.


Flere nyheder
Om os