Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Advokat

Laura beskæftiger sig med alle former for personskade, herunder blandt andet arbejdsskader, patientskader og færdselsskader

Spørgsmål om både ansvar, anerkendelse og udmåling af erstatning som følge af personskade.

Laura Tholstrup arbejder som advokat hos Elmer Advokater i erstatningsafdelingen, hvor hun beskæftiger sig med alle former for personskade, herunder særligt arbejdsskader, færdselsskader og skader som følge af vold. I sit arbejde tager Laura sig af spørgsmål om både ansvar, anerkendelse og udmåling af erstatning som følge af personskade og fører retssager herom. Laura fungerer desuden som bistandsadvokat, hvor hun repræsenterer ofre for vold og voldtægt i straffesagen mod gerningspersonen og rejser erstatningskrav på ofrenes vegne.

Laura fører også sager for ofre for seksuel chikane om brud på ligebehandlingsloven og ret til erstatning og godtgørelse. Endvidere beskæftiger hun sig med lejeret og er udpeget boligdommer ved Københavns Byret og Retten på Frederiksberg, ligesom hun er suppleant i Københavns 5. huslejenævn.

 

Laura opnåede beskikkelse som advokat i februar 2019, og forinden var hun ansat som advokatfuldmægtig i erstatningsafdelingen.

Fagligt engagement

Medlem af Forening for Erstatnings- og Forsikringsret (FEF)
Boligdommer, Københavns Byret og Retten på Frederiksberg
Suppleant i Københavns 5. huslejenævn

Tidligere

Formand, bestyrelsesmedlem og rådgiver hos Vesterbro Retshjælp

Karriere

2019 - nu
Advokat hos Elmer Advokater
2016 - 2019
Advokatfuldmægtig hos Elmer Advokater

Uddannelse

2016
Cand.jur. fra Københavns Universitet
Om os