fbpx

Få hjælp til erstatning efter en trafikulykke

Få vejledning om erstatning

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for at høre om vi kan hjælpe dig.

Vi hjælper dig med at få den rigtige erstatning

Hos Elmer Advokater ved vi, hvad der skal til for at få erstatning. Og lige så vigtigt ved vi, hvilke faldgruber du bør undgå – kontakt os:

Erstatning efter
trafikulykke

Du kan få erstatning efter en trafikulykke, hvis du kan bevise, du har pådraget dig en personskade som følge af et trafikuheld, som nogen kan gøres ansvarlig for.

Mange skader sker som følge af en bilulykke, hvor to biler støder sammen. Men du kan også få erstatning, hvis din skade skyldes en motorcykelulykke, en bus- eller lastbilulykke, eller hvis du er blevet kørt ned på cykel eller mens du var gående. Det kræver blot, at nogen kan gøres ansvarlig for skaden. Det er typisk tilfældet, når et andet motorkøretøj er involveret.

Gratis vurdering af om du har en sag
25 års erfaring med erstatningssager
Specialist rådgivning

Ofte stillede spørgsmål

Du skal få dokumenteret, hvordan skaden skete. Beskriv derfor forløbet i detaljer, tag billeder og indsaml dokumentation fra eventuelle vidner.

Er din personskade forårsaget af en ansvarlig skadevolder, er det også vigtigt, at du får indsamlet oplysninger om skadevolderen.

Du skal bevise, at der er en sammenhæng mellem trafikulykken og den skade, du kræver erstatning for.

For at bevise årsagssammenhæng kræver det typisk lægelig dokumentation. Det er derfor vigtigt, at du opsøger skadestue/egen læge efter din trafikulykke – eller snarest du mærker gener. Helst på skadedagen.

Det er svært at svare generelt på. Desværre kan erstatningssager være mange år om at blive endeligt afsluttet. Vi forsøger at fremme delafslutninger i det omfang det er muligt og at afslutte sagen endeligt så hurtigt som det er muligt.

Vi forsøger at kontakte dig inden for 24 timer. 

Hver gang du har været udsat for en skade, der dokumenteret har ført til et tab.

I sager om erstatning for personskade efter trafikulykke med en ansvarlig modpart tilbyder vi typisk “no cure, no pay” eller “ingen erstatning, ingen regning” vilkår, hvis vi aftaler, at vi skal påtage os sagen.

Den indledende snak om du har en sag, som vi kan hjælpe dig med, koster uanset hvad ikke noget.

Få vejledning om du har en sag

Udfyld formularen, så kontakter vi dig for at høre om vi kan hjælpe dig.

Elmer Advokater

Borgergade 24B, 6. sal

1300 København K

CVR-nummer: 26 09 55 65