Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Arbejds- og ansættelsesret

Hos Elmer Advokater er vi specialister i arbejds- og ansættelsesret

Få advokathjælp i arbejds- og ansættelsesret

Elmer Advokater har med Jakob Bjerres tiltræden som partner den 1. maj 2024, atter tilføjet specialistområdet, arbejds- og ansættelsesret, til vores portefølje.

Jakob har næsten 20 års erfaring med arbejdsretlige sager, hvad enten kollektive eller individuelle, og inden for alle områder af det arbejdsretlige spektrum. Dette hvad enten der er tale om rådgivning på ad-hoc basis, eller om væsentligt mere langstrakte og komplekse forløb, ofte i kombination med procesførelse for enten de almindelige domstole eller de fagretlige organer.


Jakobs arbejdsområder omfatter rådgivning både i forbindelse med ansættelse og afskedigelse, kollektiv og individuel arbejdsret og overenskomstindgåelse. Spørgsmål om diskrimination og ligebehandling, samt om tjenestemænd, kunde- og konkurrenceklausuler, direktørkontrakter og funktionærforhold, falder selvsagt tillige indenfor hans kompetenceområder.


Jakob har desuden en ikke ubetydelig viden om persondataret i tilknytning til ansættelsesforhold, såvel som erfaring med faglige organisationers og foreningers retsforhold.


Flere nyheder

Jakob har som advokat ført alle typer af arbejdsretlige sager – store som små.

Jakob har ført alt fra mindre sager om usaglig opsigelse, til mere principielle sager om forskels- og ligebehandling, samt mere komplekse og langstrakte sager for Arbejdsretten om bl.a. frigørelse fra overenskomster, brud på sidstnævnte mv. Hertil kommer en betydelig mængde overenskomstfortolkningssager ført for De Faglige Voldgiftsretter.

Har du brug for rådgivning i forbindelse med en arbejdsretlig sag, så kan du kontakte Jakob Bjerre, der står klar til at hjælpe dig på rette vej.

Jakob er partner i Elmer Advokater, herunder indehaver af Advokatfirmaet Jakob Bjerre (CVR nr. 39216752).


Du kan læse mere om Elmer Advokaters strategiske samarbejde med Jakob Bjerre i vores nyhedsbrev lige her.


Flere nyheder
Om os