Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Soloulykker

Vi er specialister og kan rådgive omkring soloulykker

Hos Elmer Advokater er vi specialister med mange års erfaring i alle former for personskade. Derfor ved vi, hvad der skal til for at få erstatning. Og lige så vigtigt ved vi, hvilke faldgruber du bør undgå.

Hvis du forulykker i trafikken, og der ikke er et andet motorkøretøj involveret, kaldes det for en soloulykke. Som hovedregel er der ikke mulighed for at få erstatning, medmindre man har en tillægsforsikring i form af førerpladsdækning. Den dækker ”som om” en modpart er ansvarlig for ulykken. En ulykkesforsikring alene vil kun dække behandlingsudgifter og varigt mén.

 

En førerpladsdækning dækker de almindelige erstatningsposter; svie og smerte, varigt mén, tab af arbejdsevne og tab af arbejdsfortjeneste.

 

Hos Elmer Advokater er vi specialiseret i erstatning ved soloskader. Hvor end du befinder dig i Danmark, står vi klar til at rådgive og hjælpe dig i alle sagens økonomiske elementer. Uanset om det er i erstatnings- eller forsikringsretten. Kontakt os og få en gratis vurdering af din sag.

Der er mange grunde til at vælge Elmer Advokater. Vi er de bedste fordi vi tror på, at hver sag er unik, og vi gør os umage i vores arbejde.

Vores erfaring og indsigt gør os til specialister i personskader – derfor kan vi altid sikre dig, at du opnår den mest optimale løsning ud fra dine muligheder og behov.

Vi har stor forståelse for de økonomiske og helbredsmæssige konsekvenser, som en ulykke kan medføre. Derfor forsøger vi altid at opnå en hurtig afklaring, så du kan få den erstatning, du har krav på.

Vi kan bistå dig uanset hvor du bor i landet.

Vi vil følge dig tæt i hele forløbet, og vi vil løbende informere dig om udviklingen i din sag.

Vi afklarer altid dine muligheder for at opnå retshjælpsdækning eller fri proces, så du helt eller delvist kan få dækket dine advokatomkostninger, hvis din sag skal anlægges ved domstolene.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad skal jeg være særligt opmærksom på, når jeg søger erstatning? +

  Du skal få dokumenteret, hvordan skaden skete. Beskriv derfor forløbet i detaljer, tag billeder og indsaml dokumentation fra eventuelle vidner.

  Er din personskade forårsaget af en ansvarlig skadevolder, er det også vigtigt, at du får indsamlet oplysninger om skadevolderen.

Hvad kræver det af dokumentation fra mig? +

  Du skal bevise, at der er en sammenhæng mellem trafikulykken og den skade, du kræver erstatning for.

  For at bevise årsagssammenhæng kræver det typisk lægelig dokumentation. Det er derfor vigtigt, at du opsøger skadestue/egen læge efter din trafikulykke – eller snarest du mærker gener. Helst på skadedagen.

Hvor lang behandlingstid er der typisk? +

  Det er svært at svare generelt på. Desværre kan erstatningssager være mange år om at blive endeligt afsluttet. Vi forsøger at fremme delafslutninger i det omfang det er muligt og at afslutte sagen endeligt så hurtigt som det er muligt.

Hvordan ved jeg at I har godkendt min forespørgsel? +

  Vi forsøger at kontakte dig inden for 24 timer.

Hvor ofte kan man søge erstatning? +

  Hver gang du har været udsat for en skade, der dokumenteret har ført til et tab

Hvad koster det at få advokatbistand? +

  I sager om erstatning for personskade efter trafikulykke med en ansvarlig modpart tilbyder vi typisk “no cure, no pay” eller “ingen erstatning, ingen regning” vilkår, hvis vi aftaler, at vi skal påtage os sagen.

  Den indledende snak om du har en sag, som vi kan hjælpe dig med, koster uanset hvad ikke noget.

Om os