Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
07.09.2023
Administrativ medarbejder hos Elmer Advokater: Ansøg Nu!

Administrativ medarbejder hos Elmer Advokater: Ansøg Nu!

Er du selvstændig og serviceminded? Elmer Advokater søger kontorets nye “blæksprutte” til at blive en del af vores passionerede team og til at spille en central rolle i vores daglige drift af kontoret.

Om Elmer Advokater

Hos Elmer Advokater er vores mission at kæmpe for at gøre en positiv forskel, både i den enkelte klients sag og i retspraksis samt lovgivning. Vi hjælper både private og virksomheder med erstatningskrav. Vores eneste interesse er at varetage klienternes interesser over for den ansvarlige skadesvolder eller deres forsikringsselskab.

Vores rådgivning vedrører alle aspekter af erstatnings- og forsikringsretten indenfor bl.a. trafik-, arbejds-, produkt- og patientskader samt voldsofferskader. Vi har mange retssager – herunder en del principielle sager.

Du vil få en central rolle der skal sikrer, at vores advokater og juridiske team kan levere den høje kvalitet af juridisk rådgivning og service, som vores klienter forventer.


Ved at understøtte kontorets drift, klientpleje og juridiske processer spiller du en central rolle i at bidrage til vores succes som Danmarks toneangivende advokatkontor indenfor personskaderet, arbejdsskaderet, strafferet og forsikringsret.

Din rolle som administrativ medarbejder:

Telefonpasning i åbningstiden

Modtagelse af gæster i receptionen

Modtagelse, fordeling og evt. journalisering af post fra Elmer-mail/sikker-mail samt fysisk post

Oprette og arkivere sager, samt Indhentelse af ”standard”-oplysninger i sagerne

Forberedelse/afrydning af frokostordning

Indkøb/opfyldning af kontorartikler, morgenbrød, frokost, vand, vin og gaver etc.

Opdækning til møder (møderumsansvarlig)

Daglig tjek/opfølgning på kvalitet af rengøring, makulering, kaffemaskine etc.

Andre praktiske ad hoc opgaver.

Vi forestiller os, at du…


… er en moden person der søger nye udfordringer og besidder disciplin og ansvarsbevidsthed. Det er en stor fordel hvis har naturlig flair for klientservice og trives med at yde støtte til os og vores klienter. Derudover forestiller vi os, at du kan identificere dig med nedestående:

Er struktureret og har evnen til at arbejde med præcision i en travl arbejdsdag

Har basis it-færdigheder eller en evne til at hurtigt lære og anvende nye teknologiske værktøjer

Har en proaktiv holdning og er ivrig efter at bidrage til at gøre vores advokatkontor mere effektivt

Er en smilende, positiv og udadvendt person

Vi kan tilbyde dig…


… en inspirerende arbejdsplads i hjertet af advokatverdenen, hvor der er mulighed for at arbejde tæt sammen med erfarne advokater og advokatsekretærer. Gennem et samarbejdsvilligt og støttende team, vil der være mulighed for udvikling af personlige- og faglige kompetencer. Dertil vil du blive en del af et kontorfællesskab hvor der er en afslappet og uformel omgangstone.


Flere nyheder

Opstart er at foretrække hurtigst muligt, gerne senest 1. november. Arbejdsstedet vil være på vores kontor i indre by – Borgergade 24B, 5. sal, 1300 København. Stillingen forventes at være ca. 35 timer, og vil foregå i kontorets åbningstider. Lønnen vil blive fastlagt i overensstemmelse med dine kvalifikationer og erfaringer.

Hvis denne stilling passer til dine kvalifikationer og ambitioner, opfordrer vi dig til at sende din ansøgning og CV til coe@elmer-adv.dk, inden d. 30. september 2023. Besøg vores hjemmeside her for at læse mere om os. Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Christen Østergaard på +45 2269 7753.

Om os