Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
07.10.2010

Advokat Peter Breum fylder 50 år

Elmer & Partnere


I den anledning inviterer Elmer & Partnere til reception i vores lokaler Store Kongensgade 23, Baghuset, 1264 København K


onsdag den 13. oktober 2010 kl. 15 -17.


Peter Breum har igennem mange år været en af landets førende ansættelsesretlige advokater og har repræsenteret mange fagforbunds medlemmer og private ved domstolene; ikke mindst Højesteret.


Læs mere om Peter Breum nedenfor:


Peter Breum, der har været medejer af advokatfirmaet Elmer & Partnere siden 1988, har i mere end 25 år beskæftiget sig med alle aspekter indenfor det arbejds- og ansættelsesretlige område. Peter har altid været på medarbejderens side; ofte men ikke udelukkende fordi store såvel som mindre fagforbund har haft stor tillid til at overlade deres medlemmers sager netop til Peter, og det er ikke uden grund. Det er blevet til mere end 30 Højesteretssager, hvilket de færreste advokater opnår. Hertil kan lægges hundredvis af andre gennemførte retssager og voldgiftssager samt undervisning i mange forskellige faglige sammenhænge. I de senere år har Peter også virket som voldgiftsdommer blandt andet indenfor den professionelle sportsverden.


Denne enorme erfaring i kombination med et fagligt højt niveau og evnen til at skære de juridiske problemstillinger ind til ”benet” – ofte der hvor det gør ”ondt” hos den anden part – gør, at Peter har haft stor indflydelse på retsudviklingen, blandt andet via sager om chikane af medarbejdere og diskrimination på grund af handicap. Peter er samtidig meget arbejdsom og effektiv, han er værdsat og respekteret af kollegaer, dommere og medarbejderne hos Elmer & Partnere. Det gør ham også i stand til som medlem af Advokatnævnet at bedømme andre advokaters adfærd.


Peter har stor interesse for og viden om musik; ikke mindst rockmusik. Det er en fast del af hans liv; ligesom sport i form af badminton og maratonløb er det. Læg hertil kæreste, hus i Taarbæk, i alt 5 næsten voksne børn, to hunde og et stort socialt liv. Det er en meget travl, men samtidig livskraftig advokat, der fylder 50 år.


Flere nyheder
Om os