Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
12.03.2020

EKSTRAORDINÆR INFO: Vores håndtering af smitte-udviklingen

Kathrine Frøkjær


Kære alle,


I lyset af den seneste smitte-udvikling af COVID-19 og gårsdagens udmelding fra regeringen har vi her til morgen hos Elmer Advokater afholdt et akut personalemøde


Vi tager naturligvis myndighedernes anbefalinger om begrænsning af smitte meget alvorligt. Heldigvis er vi i en branche, hvor vi er så privilegerede, at vi kan udføre store dele af vores arbejde effektivt hjemmefra, hvilket vi selvfølgelig vil gøre.


I tråd med regeringens retningslinjer vil vi derfor fortsat arbejde på fuld tid og sagsbehandle alle vores klienters sager. Vi vil også være til rådighed inden for vores normale åbningstider på vores direkte telefonnumre og pr. mail – du finder os her


Til gengæld frabeder vi, at klienter og mulige nye klienter møder fysisk op på vores kontor. Eventuelle møder vil af samme grund blive rykket eller foregå telefonisk.


Der vil med stor sandsynlighed opstå mange situationer i den kommende periode, hvor en justering og tilpasning vil være påkrævet på grund af den midlertidige lukning af diverse offentlige myndigheder – navnlig retsinstanser – og vi vil hos Elmer Advokater i det hele bestræbe os på at tilpasse vores tid og arbejde til disse udfordringer, der venter forude.


På forhånd tak for jeres forståelse.


Flere nyheder
Om os