Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
19.12.2011

Elmer Partnere ønsker glædelig jul og et lykkebringende nytår

Elmer & Partnere

Dette er nyhedsmail nr. 40 i 2011.


Det har igen været et travlt og begivenhedsrigt år med mange spændende og fagligt udfordrende opgaver. Vi skylder vores mange forbundskunder, de kollegaer, der henviser sager og private mennesker, en stor tak for at have betroet os sager til behandling. I 2011 modtog vi samme antal nye sager som i 2010, der var et ekstra godt år. Det betragter vi som meget tilfredsstillende.


I løbet af 2011 har Elmer & Partnere mødt 13 gange i Højesteret; fordelt med 8 ansættelses- og 5 erstatningsretlige sager. Det har bl.a. angået spørgsmål om godtgørelsesniveauet for mangelfuldt ansættelsesbevis og for overtrædelse af regler om ligebehandling og aldersdiskrimination. På det erstatningsretlige område kan særligt fremhæves sag om ret til erstatning for psykisk skade og om årsagssammenhæng mellem whiplash-læsion og erhvervsevnetab.


I 2011 har vi også haft øget fokus på socialretlige problemstillinger, og selvom Højesteret afviste, at en kvinde med sjælden medfødt sygdom havde ret til dækning af betydelige udgifter til tandbehandling, har sagen medvirket til et netop fremsat lovforslag om ændring af sundhedsloven.


Herudover har Elmer & Partneres juridiske medarbejdere ført et stort antal retssager i by- og landsretterne. Både de og det øvrige personale skal have en stor tak for indsatsen i 2011.


Vi vil i 2012 fastholde vores vision om at være det førende advokatfirma til at løse ansættelses- og erstatningsretlige problemstillinger.


På falderebet til det nye år kan vi orientere om, at advokat Jesper Rossau Jensen er ansat i erstatningsafdelingen. Jesper er uddannet hos Focus Advokater i Odense og har de sidste 6 år været hos Bjørst Advokater, heraf de seneste 3 år som medejer.


Kontoret holder lukket fra og med den 23. december og åbner igen mandag den 2. januar 2012.


Jacob Goldschmidt, Peter Breum, Søren Kjær Jensen og Karsten Høj


Flere nyheder
Om os