Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
20.04.2023
Et strategisk samarbejde med advokat Jakob Buch-Jepsen

Et strategisk samarbejde med Jakob Buch-Jepsen

Nu kan vi endelig dele den glædelige nyhed, nemlig at Elmer Advokater har indgået et strategisk samarbejde med advokat Jakob Buch-Jepsen. Jakob er i dag indehaver af sit eget advokatfirma, og den 1. juli 2023 flytter Jakob ind hos os i Borgergade 24B.

Jakob har mere end 22 års erfaring med straffesager. De første knap 17 år som anklager, hvor han særligt var anerkendt for sit arbejde som specialanklager og souschef i Københavns Politis Advokatur for Personfarlig Kriminalitet. For fem år siden skiftede han anklagerkappen ud med den, som forsvarsadvokaten bærer. Udover arbejdet som forsvarer er Jakob bistandsadvokat og arbejder med erstatningsret, udlændingeret og møder ved Ungdomskriminalitetsnævnet.

Vi vil i fællesskab udvikle en ny forretningsmæssig strategi, der kommer til at styrke begge parter.


Jakob har i sin lange karriere opnået stor erfaring med tjenestemandssager, disciplinærsager, klagesager og kommissioner, herunder som bisidder i Kommissionen om SKAT og Tibetkommission 2. I september 2021 blev han Folketingsudpeget medlem af styregruppen omkring Task Force Scandinavian Star. Og så har han skrevet bogen ”Jeg som anklager” og holder foredrag, hvor han formidler om livet med straffesager som jurist.


Jakob samarbejder i dag allerede med flere fagforbund, hvor han som forsvarer eller bistandsadvokat bl.a. repræsenterer politifolk, jernbanepersonale og soldater.


Som anklager og forsvarer har Jakob ført alle typer af straffesager – små som store bl.a. økonomiske sager, narkosager, røveri, seksualkrænkelsessager, drabssager, terrorsager og sager med offentligt ansatte, herunder sager med sundhedspersonale. Sagerne er mange, men blandt de mest kendte er trippel-drabet på Frederiksberg, grov voldtægt på havnen i København og ikke mindst ubådssagen. Dermed møder Jakob op både i små som store sager i by- og landsretterne over hele landet.


Flere nyheder

Ledende partner hos Elmer Advokater, Karsten Høj, glæder sig rigtig meget over den indgåede aftale.

”Det er for os et vigtigt skridt at få en så dygtig og profileret forsvarsadvokat ind under Elmer brandet. Jakob kommer derudover rent forretningsmæssigt med opgaver og kontakter, der både supplerer og kan være med til udvikle vores rådgivning af en række fagforbund. Derfor er samarbejdet udtryk for mere end bare et kontorfællesskab. Vi vil i fællesskab udvikle en ny forretningsmæssig strategi, der kommer til at styrke begge parter”.

Selv udtaler Jakob Buch-Jepsen:

”Jeg har nu arbejdet som advokat i knap fem år, herunder to år som selvstændig og ser meget frem til at indgå i det strategiske samarbejde med Elmer Advokater, der har mange sager for en række fagforbund og er en stærk aktør på markedet indenfor bl.a. arbejdsskade, personskade, erstatning og forsikringsret. Jeg håber, at jeg kan være med til at gøre kontorets profil bredere med strafferetten og forhåbentlig dermed endnu mere attraktivt at søge til som fagforbund, organisation, firma eller privatperson.”

Vi glæder os til at byde Jakob velkommen og starte samarbejdet!

Om os