Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
24.05.2016

Folkemødedebat: Hvem hjælper syge og invalide, nu det offentlige ikke gør?

Kathrine Frøkjær


Jeg har i mit arbejde som advokat med speciale i socialret talrige gange mødt klienter, som har følt sig fanget og holdt for nar, da de endelig skulle gøre brug af de sociale ordninger, de ofte via skattebilletten har været med til at finansiere gennem mange år


Sådan skriver Nikolaj Nielsen i sin kronik, der blev bragt i Politiken sidste uge. I sin kronik sætter Nikolaj ord på de problemer, som han mener knytter sig til, hvad han tillader sig at omtale som kollapset af den offentlige sociale sikring mod invaliditet og sygdom.


Her italesætter Nikolaj behovet for en kollektiv solidarisk løsning, da det er urealistisk at overlade håndteringen af problemet til det private forsikringsmarked.


Derfor forsøger Nikolaj igennem sin kronik at råbe de parter op, som reelt kan gøre noget ved problemerne.


Læs kronikken her.


En del af en vigtig debat


Kronikken kan ses som optakt til vores event på Folkemødet: Hvem hjælper syge og invalide, nu det offentlige ikke gør?


Fredag den 17. juni kl. 10 vil debatten starte. Vi håber naturligvis, at se så mange interesserede som muligt.


Ved debatten vil advokat Nikolaj Nielsen og partner Søren Kjær Jensen deltage. Derudover vil Mona Striib, Næstformand i FOA,  Anne Seiersen, Underdirektør hos Forsikring & Pension,  Erik Simonsen, Underdirektør hos Dansk Arbejdsgiverforening samt Philip Flores, Journalist ved Zetland deltage ved paneldebatten.


Flere nyheder
Om os