Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
14.06.2011

Mindeord - advokat Morten Henriksen

Elmer & Partnere

Mindeord – advokat Morten Henriksen


Det var med stor sorg, at vi fredag den 10. juni 2011 fik meddelelse om, at vores kære kollega, advokat Morten Henriksen, i en alder af 43 år døde aftenen før af en blodprop i den ene lunge. Morten blev ansat hos Elmer & Partnere i foråret 2004 efter en karriere i Patientforsikringen. Efter få års ansættelse fik Morten den frygtelige besked, at han led af en alvorlig muskelsvindslidelse, der gradvist svækkede hans fysisk men ikke hans mentale overskud. Dagen, hvor han døde om aftenen, var han som sædvanligt på arbejde, og han nåede den dag at bidrage i ikke mindre end tre væsentlige faglige diskussioner.


Morten var et idealistisk menneske, der i sit arbejde som advokat for tilskadekomne og syge holdt hårdt fast på, at ”ret skal være ret”. Sådan er ikke alle jurister, men Morten havde en uovertruffen evne til at holde fast, at være stædig, og opnå det resultat, der tjente kunden bedst muligt. Morten var ikke mundlam. Han diskuterede faglige spørgsmål i et omfang, så ingen kunne være i tvivl om hans dygtighed og engagement, men altid uden at komme i personlig konflikt med nogen.


Han gav langt mere end han modtog. Han ville med sikkerhed have været blandt de bedste advokater på personskadeområdet; én af dem der gjorde en forskel, hvis ikke han var blevet så alvorlig syg. Mortens faglige viden og erfaring og ikke mindst intellekt har været af stor værdi for mange hos Elmer & Partnere. At han derudover var et forstående, sprudlende, muntert og kærligt menneske, gør ikke savnet mindre over, at han ikke dukker op og tager del i vores arbejdsliv.


Alle vores tanker er hos Mortens elskede hustru og deres to små børn.


På vegne alle hos Elmer & Partnere

Søren Kjær Jensen og Karsten Høj


Flere nyheder
Om os