Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
10.06.2016

Ses vi på Folkemødet?

Kathrine Frøkjær


Vores event på Folkemødet ”Hvem hjælper syge og invalide, nu det offentlige ikke gør?” afholdes som bekendt fredag den 17. juni kl. 10.


Men eventet er ikke eneste tidspunkt, du kan møde vores advokater på Folkemødet. Nedenfor ses en kort oversigt over de arrangementer, som vores advokater er blevet inviteret til at deltage ved.


 


Politiforbundet vs. resultatstyring i den offentlige sektor

Kom og vær med, når Politiforbundet sender styringen af den offentlige sektor til afhøring foran tre dommere. Ministre, politikere, forskere, politifolk og økonomer vil blive ført i vidneskranken og afhørt efter rettens principper, når dommen falder over 15 års udvikling.


Du kan komme og opleve, at advokat Karsten Høj sætter sig til rette og fungerer som rettens skrappe retsformand fredag den 17. juni kl. 14:30-15:30 i Allinge Havn, G1 PFA Pension.


”Så påtag jer dog det ansvar!”

Sådan siger Nanna Hansen, der blev udsat for seksuelle overgreb i sin plejefamilie uden myndighederne greb ind. Med blandt andet Børns Vilkårs hjælp kæmper Nanna og hendes søster en kamp for at få oprejsning for myndighedssvigt ved retten. Men vejen af lang.


Som ekspert inden for det socialretlige område vil advokat Nikolaj Nielsen – med blandt andre Pernille Skipper – være med til at diskuterer, hvordan man kan sikre børn oprejsning i forbindelse med myndighedssvigt.


Debatten foregår lørdag den 18. juni kl. 13-14 – i J34 Institut for Menneskerettigheder.


 


Retssikkerhed for enhver pris?

Siden finanskrisen har der været et stigende fokus på offentlige udgifter og effektivisering af det offentlige Danmark. Men er det sket på bekostning af borgernes grundlæggende retssikkerhed? Eller er der blot tale om sund prioritering?


Disse spørgsmål vil blive stillet, når den retssikkerhedsmæssige balance skal debatteres lørdag den 18. juni kl. 16-17 i Danchells Anlægs Mødetelt A26.


Som ekspert og medlem af Danske Advokaters bestyrelse er advokat Karsten Høj inviteret til at deltage. I panelet deltager i øvrigt skatteminister Karsten Lauritzen, Dommerforeningens formand Mikael Sjøberg, Jonas Christoffersen fra Menneskerettighedsinstituttet, direktør hos Ombudsmand, Jonas Bering Liiisberg og privat socialrådgiver Mette Valentin, Retsforbundet.


Debatten styres af Clement Kjersgaard.


Flere nyheder
Om os