Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
20.04.2023

Elmer Advokater har ansat Christen Østergaard som kontorleder

Karsten Høj

Christen Østergaard

Velkommen til Christen Østergaard!

Christen Østergaard er tiltrådt som kontorleder hos Elmer Advokater. Christen skal sammen med ledende partner, Karsten Høj, stå for den daglige drift af kontoret, compliance og vidensopbygning.

Tidligere har Christen været 42 år i politiet, hvor han startede sin karriere som politibetjent tilbage i 1981. Gennem årene har han siddet i en lang række stillinger bl.a. som kriminalinspektør, politiinspektør og senest som compliancechef i Københavns Politi. Dertil har Christen en cand.jur. fra Københavns Universitet, samt en række ledelsesmæssige uddannelser herunder en Master i Politiledelse fra CBS.

Christen har lige præcis den erfaring og de kompetencer, som vil være med til at udvikle Elmer Advokater de kommende år.


Christen er en administrativ stærk leder med en solid juridisk og efterforskningsmæssig baggrund samt et stort netværk i politi og anklagemyndighed.

”Christen har lige præcis den erfaring og de kompetencer, som vil være med til at udvikle Elmer Advokater de kommende år”, udtaler Karsten Høj.

Tag rigtig godt i mod Christen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Om os