Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
23.06.2017

Tak for et godt Folkemøde

Kathrine Frøkjær

Tak for et godt Folkemøde


Elmer Advokater er vendt hjem fra Folkemødet efter dage med mange spændende og vigtige debatter. Selv afholdte vi events torsdag og fredag, mens vi de øvrige dage deltog i debatter på tværs af vores fagområder.


Her kan blandt andet nævnes:  • Debat om, hvorvidt prisen for persondatabeskyttelse kan blive for dyr

  • Debat arrangeret af Sundhedsstyrelsen om det hensigtsmæssige i, at man lægefagligt skelner skarpt mellem de fysiske og de psykiske lidelser

  • Debat om ytringsfrihed på arbejdspladsen

  • Debat om iværksætteri med fokus på det frie og kreative miljø i barn- og ungdommen.

  • Debat arrangeret af HKKF om en formel erhvervsuddannelse til fremtidige soldater, som de kan falde tilbage på, når de forlader forsvaret.

  • Debat om undersøgelseskommissioner og advokatundersøgelser arrangeret af Kromann Reumert.

  • Debat arrangeret af Kræftens Bekæmpelse om patienters tryghed og behov for individualiserede forløb

  • Samt debatter om retssikkerhedsmæssige spørgsmål – herunder diskussionen mellem Forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen og Danske Advokaters direktør, Paul Mollerup.


Se med og få et indblik i vores deltagelse på Folkemødet, og hør hvad Christian Skovgaard, Laura Tholstrup og Mie Andersen har taget med fra dette års Folkemøde.Torsdag afholdte vi i samarbejde med HK Kommunal eventen ”Kontrol, overvågning eller dyneløfteri via sociale medier?”.  Kira Kolby Christensen var en del af panelet, der skulle debattere kommunernes brug af sociale medier i deres sagsbehandling. Med baggrund i persondataretten var tre pointer væsentlige for debatten. Se hvilke her.Fredag var Karsten Høj en del af det panel, der skulle debattere, hvor vidt det er rimeligt, at patienter skal betale erstatning tilbage. Løsningerne på problemet ser vi frem til at få debatteret, når politikerne igen træder sammen efter sommerferien.Karsten var i øvrigt en del af panelet, der debatterede kræft hos brandfolk og det eventuelle behov for særregler på dette område. BrandFolkenes Cancerforening var arrangør. Du kan lytte til debatten via iTunes. Find den her (Podcast nr. 8: Kræft hos Brandfolk).


Flere nyheder
Om os