Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Elmer Advokater

professionel rådgiving
om erstatning og forsikring

Find din advokat hos Elmer Advokater

Danmarks toneangivende advokatkontor indenfor personskaderet, arbejdsskaderet, strafferet, forsikringsret og arbejdsret.

Vi tror på, at hver sag er unik, og vi gør os umage i vores arbejde. Vi kæmper for at gøre en forskel. En forskel i den enkelte klients sag. En forskel i retspraksis, proces, eller lovgivning. Via vores høje faglighed og vores medmenneskelige perspektiv hjælper vi både privatpersoner og virksomheder, der har et erstatningskrav.

Fagområder

Vi rådgiver og fører sager for både private og virksomheder. Fælles for vores rådgivning er, at vi er uafhængige af forsikringsselskaberne. De eneste interesser vi varetager, er private eller virksomheders interesser over for deres forsikringsselskab eller den ansvarlige skadesvolder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Brug for hjælp?

En personskade er hård for både krop og psyke. Vores erfaring er, at det er en god idé at kontakte en advokat så tidligt som muligt i forløbet, så du kan få afklaret dine muligheder.

 

Vi har stor erfaring med erstatningssager, og vi kan sørge for, at du kommer sikkert gennem din sag. Vi har ført over 2.000 retssager om personskade, og hjulpet mange flere med at få den erstatning, de har ret til.

 

Et afslag på forsikringsdækning har stor økonomisk betydning, hvad enten du er privatperson eller erhvervsdrivende. Med vores forsikringsretlige ekspertise kan vi hjælpe dig til at få den forsikringsdækning, du har krav på.

 

Hvis du har lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at ringe til os på 3367 6767 og få en gratis vurdering af afgørelsen i din sag.

 

Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Husk følgende
Er du kommet til skade, er det vigtigt du kontakter din læge hurtigst muligt. Det er vigtigt at få dokumenteret alle eventuelle skader.
Om os